Ik ben Klarisse Broer- Altena. Ik ben getrouwd met Hans en samen hebben we drie kinderen. Ik ben jaren werkzaam als verpleegkundige, eerst in het ziekenhuis in Meppel en momenteel bij de thuiszorg in Zwartewaterland. Daarnaast ben ik werkzaam geweest binnen verpleeg- en verzorgingshuizen als internbegeleider. Ik hou van tuinieren, lezen en leuke dingen doen met mijn man en kinderen.

In 2014 ben ik begonnen met de 4-jarige HBO-opleiding Psychosociale therapie bij De Roos Opleidingen in Epe. In maart 2018 heb ik mijn diploma gehaald. In het najaar van 2018 ben ik gestart met mijn praktijk. Ik heb een therapieruimte aan de Achterweg in Genemuiden.

Ik vind het een voorrecht om met toewijding, aandacht en acceptatie het gesprek met je aan te gaan. Om echt te luisteren en bij de kern te komen. Ik werk vanuit een christelijke levensvisie. Ik voel een diepe verbondenheid met mensen en wil laten merken dat ieder mens naar het beeld van God geschapen is. Mijn diepste wens is dat je mag inzien zoals je door God bent bedoeld. Dan mag je ruimte ervaren.