Ik ben Klarisse Broer- Altena. Ik ben getrouwd met Hans en samen hebben we drie kinderen. Ik ben jaren werkzaam geweest als verpleegkundige, eerst in het ziekenhuis in Meppel en daarna bij de thuiszorg in Zwartewaterland. Ook heb ik gewerkt binnen verpleeg- en verzorgingshuizen als intern begeleider. Ik hou van tuinieren, lezen en leuke dingen doen met mijn man en kinderen.

In 2014 ben ik begonnen met de 4-jarige HBO-opleiding Psychosociale therapie bij De Roos Opleidingen in Epe. In maart 2018 heb ik mijn diploma gehaald. In het najaar van 2018 ben ik gestart met mijn praktijk. Ik heb een therapieruimte aan de Achterweg in Genemuiden.

Ik vind het een voorrecht om met toewijding, aandacht en acceptatie het gesprek met je aan te gaan. Om echt te luisteren en bij de kern te komen. Ik werk vanuit een christelijke levensvisie. Ik voel een diepe verbondenheid met mensen en wil laten merken dat ieder mens naar het beeld van God geschapen is. Mijn diepste wens is dat je mag inzien zoals je door God bent bedoeld. Als je dit wil, geven we dit aandacht in de gesprekken.