Boekentip 1: Durf te gaan!

Leven met hooggevoeligheid als talent van Marion Lutke. Dit boekje gaat over hooggevoeligheid. Soms wordt het ook hoog sensitiviteit genoemd. Toen ik zelf jaren geleden er achter kwam dat ik hoog gevoelig was, vielen er kwartjes. Ik begreep waarom ik moest uitrusten als ik met een stel vriendinnen wat leuks had gedaan. Of waarom ik zo overprikkeld was na een dag hard werken op de verpleegafdeling…
Lees verder

   

 

 

Boekentip 2: Je bent het al

Het boekje gaat over Stop met worden. Hoe kan je leven vanuit de identiteit die God je heeft gegeven? In dit goed leesbare werkboekje ga je kijken naar wat je allemaal over jezelf geloofd en over God. In de maatschappij wordt er constant wat van je gevraagd, om een betere versie van jezelf te worden.
Lees verder

  

Boekentip 3: De weg terug naar jezelf

Dit boek gaat over negen persoonlijkheidstypen. Door middel van een test kan je nagaan welk persoonlijkheid type je hebt. Het gaat over gedrag die je bewust of onbewust laat zien. Elk type heeft bepaalde eigenschappen en kwaliteiten. Elk type bepaalt hoe je om gaat met bijvoorbeeld problemen. Ook heeft ieder zijn eigen valkuilen.
Lees verder

  

Boekentip 4: Gewoon lekker afvallen

Een mooi laagdrempelig werkboekje van Sharon Numan wat gaat over afvallen maar vooral dat je leert luisteren naar je lichaam en naar je emoties. Het gaat niet over een dieet maar over gezond leren eten en leven, vanuit een relatie met Jezus. Je gaat terug naar de basis: Hoe God het eten bedoeld heeft.
Lees verder