Wie had een paar weken geleden gedacht dat er zoveel veranderingen zouden plaats vinden. Het is een heftige tijd en iedereen reageert hier op zijn eigen manier op. Hoe is dat momenteel bij jou? Het kan zijn dat je in oude overlevingsstrategieën terecht komt. Dat is heel normaal. Ook kunnen er gevoelens van eenzaamheid ontstaan of momenten waarop je juist even alleen wilt zijn. Gevoelens van angst en onzekerheid kunnen de overhand krijgen.

Ik ben de afgelopen week een beetje zoekende geweest naar welke mogelijkheden ik kan bieden als psychosociaal therapeut. Zeker in deze tijd kan het ook heel prettig zijn om gewoon even je verhaal kwijt te kunnen. Juist nu!

Daarom heb ik het volgende ‘Corona’ noodpakket bedacht:

1. Een wandelsessie voor de cliënten uit Genemuiden op een plek buiten Genemuiden. Voor de cliënten die buiten Genemuiden wonen kan dit gewoon in Genemuiden plaats vinden.

2. Een telefonisch consult. Zorg daarbij dat je op een rustige plek zit zonder afleiding of geluiden.

3. Beeldbellen via Skype of Whatsapp

Dit zijn niet de meest ideale omstandigheden want ik kan bijvoorbeeld geen gebruik maken van het whiteboard of bijvoorbeeld het werken met poppetjes. Het kan er wel voor zorgen dat je “open” blijft en niet alles op hoeft te kroppen.
Het tarief dat ik hanteer is daarom ook geen 65 Euro maar 45 Euro.

Deze mogelijkheden en tarieven zijn van toepassing zolang de maatregelen van kracht zijn die de overheid heeft gesteld. Wil je via app of mail een berichtje doen wat voor jou de beste optie is? Ik zie er naar uit je weer te ont-moeten.

 

“Ontmoetingen zijn de touwladders uit de hemel om op te klimmen naar nieuwe inzichten”