Het kan zijn dat je relatie niet zo lekker loopt. Dit uit zich in ruzie, gevoel dat jullie het contact met elkaar verliezen of gevoelens van eenzaamheid. EFT (Emotionally Focused Therapy) is ook bekend van de “Houd me vast” methode van Sue Johnson.

Een liefdevolle bewezen methode om mensen weer te verbinden. EFT gebruikt emoties als ingang om elkaar te begrijpen. Ik kijk naar de dieperliggende emoties. Jullie gaan patronen leren herkennen en kunnen er samen aan werken elkaar te begrijpen. Pas als je kunt zeggen wat jou pijn doet of waar je behoeften liggen, kan een ander iets voor je betekenen. Kijk voor meer informatie ook op: www.eft.nl 

Relatie therapie wordt bij Prolife voor een deel vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Doe eventueel navraag bij je eigen verzekering. EFT is een investering in je relatie. Het kan zijn dat de problemen niet groot zijn maar je hebt het gevoel dat je wat verwijderd raakt van elkaar. Juist dan is het goed om de relatie gezond te houden en kunnen een paar gesprekken verhelderend werken.